Bemutatkozás

A Mályvavirág Alapítvány a HPV-prevencióért és a nőgyógyászati daganattal érintettekért dolgozik. A 2013-ban létrehozott szervezetünk szakemberekkel, intézményekkel, szakmai társaságokkal szorosan együttműködve előadásokat, kerekasztal beszélgetéseket tart a HPV témájában, kiadványokat készít, weboldalt működtet és támogatja a méhnyakrákban, méhtestrákban, petefészekrákban, szeméremtest- és hüvelyrákban érintetteket, menedzseli a teljes betegútjukat, segítve a hozzátartozókat is. Országosan mindezt 18 Mályvavirág Ponttal erősítjük.

A Mályvavirág Alapítvány tagjait itt találod: https://malyvavirag.hu/alapitvanyi-tagok 

A nőgyógyászati daganat utáni életminőség javítása, a rehabilitáció nagyon fontos területünk. Ennek számos része területe van, legyen szó a lélekről, a műtét utáni következményekről, vizelet- és székletürítési funkciókról, nyiroködémáról vagy a szexuális szokások megváltozásáról.

Ez az oldal azért jött létre, hogy a szexuális szokások megváltozásával, a szexualitás erősítésével kapcsolatosan a lehető legtöbb segítséget nyújtsa neked.

Bemutatkozás

Figyelem! Ez az oldal olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.

Ha elmúltál 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattintva a tartalom elérhető lesz számodra.