Ahogy mi tudunk még segíteni neked

Mályvavirág alapítvány
A honlapunk sok információval rendelkezik. Megtalálod a Szakmai Bizottságunkat, akikhez fordulhatsz segítségért, Támogató Rendelőket, Szalonokat, Mályva képalkotó kontingenseket, támogató csoportjainkat.
https://malyvavirag.hu/

 

Mályvabetegút
Ha nőgyógyászati daganattal érintett vagy, most kaptad a diagnózist, benne vagy már a kezelésekben, túlélő vagy akár hozzátartozó, akkor ez az oldal teljeskörű segítséget nyújt neked, nektek. Ez egy digitális betegút kísérő. Az összes funkciója asztali gépen használható, de mobilon is tudod olvasni, meghallgatni, vagy akár egy-egy részt letölteni.
https://malyvabetegut.hu/

 

Fejnyakibetegút

Ha fej-nyaki daganattal érintett vagy, most kaptad a diagnózist, benne vagy már a kezelésekben, túlélő vagy akár hozzátartozó, akkor ez az oldal teljeskörű segítséget nyújt neked, nektek. Ez egy digitális betegút kísérő. Az összes funkciója asztali gépen használható, de mobilon is tudod olvasni, meghallgatni, vagy akár egy-egy részt letölteni.
https://fejnyakibetegut.hu/

 

StopHPV

A HPV, a humán papillomavírus egy fontos témája az életünknek. A vírus elváltozásokat és daganatokat okozhat, de ezek megelőzhetők. Akár a prevenció kapcsán, akár a vírus által okozott elváltozások, vagy egy pozitív HPV-eredmény kapcsán érdeklődsz, itt minden információt megtalálsz.
https://stophpv.hu/

 

Ha kérdésed van az étkezés témájában, a Mályva Spájz segíthet neked: http://malyvaspajz.hu/ 
 

Szirmaink

A Szirmaink felületen egy olyan “fal”, ahol mind együtt lehetünk. Megmutathatjuk a világnak, hogy itt vagyunk, és büszkék lehetünk magunkra, családtagunkra, barátunkra, hogy egy nehéz utat tett vagy tesz meg. Ezzel segítesz a sorstársaknak is erőt adni.
https://malyvavirag.hu/szirmaink

 

Ahogy te tudod segíteni munkánkat

Köszönjük, ha adód 1%-át nekünk ajánlod fel, ha önkéntesnek állsz hozzánk! https://malyvavirag.hu/tamogatas

Köszönjük, ha webshopunkban vásárolsz. Minden termék megvásárlásával segíted a munkánkat! https://malyvavirag.hu/shop

 

Figyelem! Ez az oldal olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.

Ha elmúltál 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattintva a tartalom elérhető lesz számodra.