Hova fordulhatsz segítségért

Hova fordulhatsz segítségért

Mályvavirág Alapítvány

Mályvavirág Alapítvány


https://malyvavirag.hu/

Webshopunkban több segítő eszközt, síkosítókat, hidratálókat találsz:
http://malyvavirag.hu/shop 

Amennyiben kérdésed van, vagy sorstárssal szeretnél összekapcsolódni, akár sorstárs közösséggel, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot:
info@malyvavirag.hu 

Dámia Szexuálterápiás Központ

Dámia Szexuálterápiás Központ


https://damiaszexterapia.hu 

“Szeretnénk nektek bemutatkozni, megmutatni, kik állnak a Dámia Szexuálterápiás Központ mögött. 3 pszichológus, akit a szakmai érdeklődés, majd a barátság hozott össze. A közös célunk az, hogy egy olyan közösséget, egy olyan központot hozzunk létre, ahol tabuk nélkül lehet beszélni szexualitásról, intimitásról és tulajdonképpen bármiről, ami ezekhez a témákhoz kapcsolódik.  Hiszünk abban, hogy megfelelő szexuális edukáció mellett a szexuális egészség elérhető. Feladatunknak érezzük, hogy inspiráljuk az embereket a szexuális fejlődésre. Meggyőződésünk, hogy felkészült szakemberként az a dolgunk, hogy a hozzánk fordulókat barátságos és bizalommal teli légkörben, hiteles információk átadásával segítsük a vágyott szexuális minőség eléréséhez.”

Prof. dr. Kathrin Kircheiner

Kathrin.Kirchheiner@akhwien.at 

A Mályvavirág Alapítvány Prof. dr. Kathrin Kirchheinerrel dolgozik együtt ezen a területen. Kathrinnal angolul és németül lehet konzultálni.

Hova fordulhatsz segítségért

Figyelem! Ez az oldal olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.

Ha elmúltál 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattintva a tartalom elérhető lesz számodra.